Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 160
Абсорбирана моќност (KW) 9
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 4.0
Тежина (Kg) 5
Димензии (mm) 310х130х220

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMА WELD STANDARD 200 – АПАРАТ ЗА РЕЛ ЗАВАРУВАЊЕ
10.900,00 ден

На залиха