Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 20 – 250
Интермит. при мах. струја (%) 60
Максимална струја на влез (I1) 38
Тежина (Kg) 34,5
Димензии (mm) 300x600x610

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MIG-MMA 250 – Апарат за РЕЛ и МИГ заварување со CO2
52.900,00 ден

На залиха