Приклучен напон (U) 220
Струја на заварување (I) 10 – 200
Абсорбирана моќност (KW) 9
Интермит. при мах. струја (%) 60
Дијаметар на електрода (Ф) 2.0 – 5.0
Тежина (Kg) 14
Димензии (mm) 500x290x380

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
MMA TIG WELD WSM 200 Pulse Dc – АПАРАТ ЗА РЕЛ И ТИГ ЗАВАРУВАЊЕ
21.900,00 ден

На залиха