Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12 – 24
Абсорбирана моќност (KW)
Струја на полнење (A) 20
Струја на стартување (A) 200
Тежина (Kg) 30
Димензии (mm) 260x300x500

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
SC 12-24 / 200 – Апарат за стартување на леки и тешки моторни возила и полнач за акумулатори
11.900,00 ден

На залиха