Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12
Абсорбирана моќност (KW) 120
Струја на полнење (A) 10
Тежина (Kg) 2,5
Димензии (mm) 220x180x130

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
PN 12/10 – ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОРИ
2.400,00 ден

На залиха