Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12
Абсорбирана моќност (KW) 75
Струја на полнење (A) 5
Тежина (Kg) 2
Димензии (mm) 210x150x110

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
PN 12/5 – ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОРИ
1.900,00 ден

На залиха