Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 24
Абсорбирана моќност (KW) 250
Струја на полнење (A) 10
Тежина (Kg) 5,8
Димензии (mm) 260x210x130

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
PN 12-24/10 – ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОРИ
3.200,00 ден

На залиха