Приклучен напон (U) 220
Напон на полнење (U) 12 – 24
Абсорбирана моќност (KW) 500
Струја на полнење (A) 20
Тежина (Kg) 7
Димензии (mm) 260x280x160

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
PN 12-24/20 – ПОЛНАЧ ЗА АКУМУЛАТОРИ
6.900,00 ден

На залиха