Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Прифат на алатот Футерот: 0.8 – 10 mm
Број на вртежи во празен од 0 – 350 rpm / 0 – 1300 rpm
Вртежен момент 35 Nm
Maсa 1.30 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 110
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 150
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 220
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Завртка за дрво 6 mm × 60 mm – 300

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Aкумулаторска дупчалка/одвртувач VLN 3220
5.900,00 ден

На залиха