Влезна моќност 2000 W
Дијаметар на диск 230 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 6500 rpm
Тежина 5.5 Kg
Должина 468 mm
Висина 135 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка 2000W 230mm 6.500rpm
7.999,00 ден

На залиха