Влезна моќност 730 W
Дијаметар на диск 115 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 11000 rpm
Тежина 1.8 Kg
Должина 270 mm
Висина 80 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка 730W 115mm 11.000rpm
6.499,00 ден

На залиха