Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.3 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 42 Nm
Број на вртежи 1500 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Макс. дупчење во дрво 30 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-13 mm
Тежина 1.6 Kg
Тежина со батерија Kg
Должина 219 mm
Висина 191 mm
Ширина 53 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аку. дупчалка/одвртувач 18V 1.3Ah
16.299,00 ден

На залиха