Напон 12 V
Капацитет на батерија 3 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент    57.5 Nm
Број на вртежи  0-425/0-1500 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-10 mm
Тежина 0.9 Kg
Тежина со батерија 1 Kg
Должина 152 mm
Висина 185 mm
Ширина 60 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
12V.Повеќенаменска дупчалка/одвртувач 2x3Ah
24.999,00 ден

На залиха