Влезна моќност 1200 W
Број на вртежи 8000-28000 rpm
Вертикално движење 55 mm
Прифат на главата 6/6.35/8 mm
Максимален дијаметар на глодање 30 mm
Тежина 3.37 Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Глодалка-фреза во куфер 1200W
7.999,00 ден

На залиха