Влезна моќност 1250 W
Ударна енергија 3.5 Ј
Број на вртежи 0-850 rpm
Удари во минута 0-4100 bpm
Макс. дупчење во бетон 32 mm
Макс. дупчење со круна mm
Прифат на стезна глава SDS+
Тежина 5.4 Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро-пневм. чекан SDS Plus 1250W 3.5J прибор
11.999,00 ден

На залиха