Влезна моќност 2000 W
Дијаметар на диск 230 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 6500 rpm
Тежина 5.2 Kg
Должина 490 mm
Висина 151 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка 2000W 230mm 6500rpm
9.999,00 ден

На залиха