Влезна моќност 800 W
Ударна енергија 2.6 Ј
Број на вртежи 0-1500 rpm
Удари во минута 0-5500 bpm
Макс. дупчење во бетон 26 mm
Макс. дупчење со круна 50 mm
Прифат на стезна глава SDS+
Тежина 2.6 Kg
Должина 335 mm
Висина 210 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро-пневматски комби. чекан 800W 26mm AVC
12.999,00 ден

На залиха