Напон 12 V
Капацитет на батерија 2.0 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 24 Nm
Број на вртежи 0-400/1500 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина 1,1 Kg
Тежина со батерија Kg
Должина 185 mm
Висина 195 mm
Ширина 50 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 2Ah
12.499,00 ден

На залиха