Напон 18 V
Капацитет на батерија 4.0 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 60 Nm
Број на вртежи 2000 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 13 mm
Макс. дупчење во дрво 38 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-13 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија 1,62 Kg
Должина 181 mm
Висина 218 mm
Ширина 67 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аку.дупчалка/одвртувач 18V 4Ah
23.999,00 ден

На залиха