Tип на батерии Fuse 18 V, Li-ion
Напон 18 V
Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Број на вртежи во празен од 8000 rpm
Навој на вратилото M 14
Надворешен дијаметар на дискот 115 mm
Внатрешен дијаметар на дискот 22.23 mm
Maсa 4.83 kg
Aвтономија со полна батерија 1,5 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm – 20
Aвтономија со полна батерија 2 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm – 25
Aвтономија со полна батерија 3 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm – 35
Aвтономија со полна батерија 4 Ah Пресек на метална шипка Ø 12 mm – 45

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка VLN 4320
7.050,00 ден

На залиха