Напон 12 V
Капацитет на батерија 2 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 57.5 Nm
Број на вртежи 0-1500 rpm
Број на удари 25500 bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 20 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина 1 Kg
Тежина со батерија 2 Kg
Должина 200 mm
Висина 168 mm
Ширина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аку.вибра.дупчалка/одврт. 12V 2Ah Brushless TSTAK
15.999,00 ден

На залиха