Потрошувачка, моќност 1050 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 125 mm
Димензии (Д x Ш x В) 384 x 139 x 120 mm
Тежина EPTA 2.7 Kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електрична аголна брусилка GA5021
13.999,00 ден

На залиха