Влезна моќност 1200 W
Дијаметар на диск 125 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 11000 rpm
Тежина 2.7 Kg
Должина 125 mm
Висина 425 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка 1200W 125mm
4.199,00 ден

На залиха