Влезна моќност 1050 W
Ударна енергија 7.1 Ј
Број на вртежи rpm
Удари во минута 3150 bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење со круна mm
Прифат на стезна глава SDS-Max
Тежина 5.6 Kg
Должина 462 mm
Висина 263 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро-пневматски чекан 1050W 7.1J AVC
36.999,00 ден

На залиха