Тип на мотор Индукциски електромотор
Работен напон 230 V ~ 50 Hz
Намена Хоби мијач
Приклучна сила 1800 W
Работен притисок 90 bar
Тип на пумпа Aлуминиумска
Максимален притисок 135 bar
Maксимален проток 432 l/h
Максимална температура на водата 50°C
Должина на цревото 5 m
Должина на кабелот 5 m
Maсa 17 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Апарат за перење VHW 100
10.900,00 ден

На залиха