Влезна моќност W
Дијаметар на пилата 355 mm
Прифат на пилата mm
Број на вртежи 4000 rpm
Сечење при 90° квадратен профил 115×115 mm
Сечење при 90° триаголен профил 115×130 mm
Сечење при 90° аголно 120×120 mm
Сечење при 90° кружен профил 125 mm
Сечење при 45° квадратен профил mm
Сечење при 45° триаголен профил 95×105 mm
Сечење при 45° аголно 105×105 mm
Сечење при 45° кружен профил 115 mm
Тежина 17.5 Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Стабилен отсекувач за метал 2300W 355×25.4mm
16.999,00 ден

На залиха