Влезна моќност 750 W
Дијаметар на диск 115 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.7 Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка 750W 115mm
2.899,00 ден

На залиха