Влезна моќност 1600 W
Ударна енергија 24 Ј
Број на вртежи rpm
Удари во минута 1620 bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење со круна mm
Прифат на стезна глава SDS-Max
Тежина 13.3 Kg
Должина 750 mm
Висина 250 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро-пневматски чекан SDS-Max
84.999,00 ден

На залиха