Потрошувачка, моќност 720 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 125 mm
Димензии (Д x Ш x В) 266 x 138 x 103 mm
Тежина EPTA 1.8 Kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електрична аголна брусилка GA5030
4.399,00 ден

На залиха