Влезна моќност 1250 W
Ударна енергија 3.7 Ј
Број на вртежи 0-900 rpm
Удари во минута 0-3900 bpm
Макс. дупчење во бетон 32 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Прифат на стезна глава SDS+
Тежина 4.9 Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро-пневматски чекан 1250W SDS+ во куфер
8.999,00 ден

На залиха