Основни карактеристики

Вид на струја (V / Hz): 220/240/50/60
Мотор снага: 1380 W
Проток на воздух: (l / s) 67
Вакуум (mbar / kPa): 200/20
Капацитет на контејнерот: 27 L
Должина на кабелот: 7,5(м)

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Правосмукалка NT 27/1
18.900,00 ден

На залиха