Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.3 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 47 Nm
Број на вртежи      0-350      0-1500 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 35 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-13 mm
Тежина 1.6 Kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
18VДупчалка/одвртувач со прибор 61 парче
12.499,00 ден

На залиха