Tип на електро-мотор Колекторски електромотор
Работен напон 230V~50 Hz
Влезна сила 1500 W
Број на вртежи во празен од 0 – 860 rpm
Број на удари во празен од 0 – 4250 ipm
Сила на удари 6 J
Прифат на алатот SDS plus
Капацитет на дупчење на челик 13 mm
Капацитет на дупчење на бетон 32 mm
Капацитет на дупчење на дрво 42 mm
Maсa 5.5 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Eлектрo-пневматски чекан VLP 315
7.500,00 ден

На залиха