Напон 18 V
Капацитет на батерија 3 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 65 Nm
Број на вртежи 1750 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво 30 mm
Макс. дупчење во метал 13 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 1,5 Kg
Тежина со батерија Kg
Должина 192 mm
Висина 198 mm
Ширина 67 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аку. дупчалка/одвртувач 18V 3Ah TSTAK
19.999,00 ден

На залиха