Мотор Бензински
Тип на мотор Двотактен воздушно ладење
Сила на моторот / број на вртежи 1.8 kW (12000 rpm)
Должина на водилката 440 mm
Волумен на моторот 45.8 cm³
Модел на водилка Villager 44 cm
Број на запци на синџирот 36
Резервоар за гориво 550 ml
Резервоар за масло 260 ml
Maсa 5.5 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Moторна пила VGS 460
9.500,00 ден

На залиха