Влезна моќност 550 W
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 7.9 Nm
Број на вртежи 0-2800 rpm
Удари во минута bpm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Макс. дупчење во бетон mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина 1.34 Kg
Должина 225 mm
Висина 170 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Дупчалка 550W 10mm брзостезна
6.499,00 ден

На залиха