Влезна моќност 400 W
Движења во минута 3000 spm
Аголно сечење до 0-45 °
Сечење во дрво до 65 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во PVC до 10 mm
Сечење на обоени метали до mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Убодна пила 400W 65mm
2.999,00 ден

На залиха