Потрошувачка, моќност 2.200 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 473 x 249 x 140 mm
Тежина EPTA 5.8 Kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка GA9020
9.999,00 ден

На залиха