Влезна моќност 1500 W
Проток на вода 390 l/h
Максимален притисок 120 bar
Работна температура на вода 50
Должина на цревото 6 m
Тежина 7.2 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач под висок притисок 1500W
6.999,00 ден

На залиха