Потрошувачка, моќност 2.000 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 455 x 250 x 132 mm
Тежина EPTA 4.7 Kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електрична аголна брусилка GA9050
8.999,00 ден

На залиха