Влезна моќност 1250 W
Дијаметар на пилата 190 mm
Прифата на пилата 16 mm
Број на вртежи 5300 rpm
Аголно сечење до 45 °
Длабочина на сечење при 90° 66 mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Кружна пила во куфер 1250W
8.499,00 ден

На залиха