Основни карактеристики

Контејнер пластичен: 17 L
Напон струја (V/Hz): 220 – 240 / 50 – 60

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Повеќенаменска правосмукалка WD 3 Premium
8.500,00 ден

На залиха