Основни карактеристики

Фази херци Напон: 1 / 50 / 230 (Ph/Hz/V)
Проток на вода: 380 (l/h)
Работен притисок: 20 – 120
Снага на мотор: 1,6 (кW)
Тежина: 6,5 (kg)
Димензии (L x W x H): 275 × 279 × 803 (mm)

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач K3
9.500,00 ден

На залиха