Tип на батерии Li-ion, 2Ah, 14.4V
Дијаметар на сечење 25 mm
Сечилo Челик SK 5
Maсa 0.9 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Aкум. ножици за кастрење VBP 20
15.000,00 ден

На залиха