Основни карактеристики

Снага на мотор: 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на вода: 420 (l/h)
Работен притисок: 20 – 130 / 2 – 13 (bar/MPa

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач K4
19.500,00 ден

На залиха