Моќност 850 W
Дијаметар на дупчење 26/52 mm
Систем за прицврстување sds-plus
Напон 220-240 V, 50 Hz
Фреквенција на ротација 0-1200 / min
Тежина 3 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Електро пнеуматски чекан MPR33
6.000,00 ден

На залиха