Моќност 380 W
Фреквенција на ротација 0-3000 / min
Напон 220-240 V, 50 Hz
Дијаметар на дупчење во дрво 20 mm
Дијаметар на дупчење во метал 10 mm
Должина на кабел 3 m
Тежина 1.4 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Дупчалка D380
2.400,00 ден

На залиха