Основни карактеристики

Работен притисок: 120 бар
Проток на вода: 380 l/h
Мотор снага: 1.6 kW
Тежина без додатоци: 9.6 kg
Димензии (L x W x H): 285 / 331 / 563 mm
Напон струја: 220 / 240 / 50 / 60 V / Hz

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач K3 Premium
16.800,00 ден

На залиха