Моќност 2400W
Фреквенција на ротација 6000 / min
Дијаметар на диск 230 mm
Напон 220-240 V, 50 Hz
Резба на вретеното М14
Должина на кабел 2 m
Тежина 5,6 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка SA230SF
6.999,00 ден

На залиха