Основни карактеристики

Електрична енергија: 1 / 50 / 230 (Ph/V/Hz)
Проток на вода: Max 600 (l/h)
Работен притисок: 20-160 / 2-max.16,0 (bar/MPa)
Површински ефект: 60 м2/h
Max.температура на влезна вода: до 60* (°C)
Моќност: 2,1 (кW)

 

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач K7
35.000,00 ден

На залиха